Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ταύτιση Χρυσής Αυγής, ΑΝΕΛ στην Προανακριτκή βλέπει το ΠΑΣΟΚ

Ταύτιση Χρυσής Αυγής, ΑΝΕΛ στην Προανακριτκή βλέπει το ΠΑΣΟΚ

Την αντίδραση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, προκάλεσε η πρόταση της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή. Η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για «απόλυτη ταύτιση».

Την αντίδραση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, προκάλεσε η πρόταση της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή.

«Η απόλυτη ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή στο αίτημα για βίαιη προσαγωγή του Γιώργου Παπανδρέου στην προανακριτική επιτροπή αναδεικνύει το ήθος και τον λαϊκισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε η Φ.Γεννηματά.

«Ας χαίρεται ο κ. Τσίπρας τους νέους του συμμάχους» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απάντησε με το ίδιο υπόμνημα που είχε υποβάλλει, ανταποκρινόμενος στην προφορική πρόσκληση του προέδρου της επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Το συνοδευτικό του υπομνήματος αναφέρει ότι «σε αυτό περιέχονται με πληρότητα και σαφήνεια όλα όσα είχα να θέσω υπόψη της Επιτροπής σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση».

Αντιδρώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να επανακληθεί ο κ. Παπανδρέου, όμως η πρόταση απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία (κατά ψήφισαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ).

Επίσης απορρίφθηκε η πρόταση που είχε θέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή) και ο Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝΕΛ) για βίαιη προσαγωγή του Γ.Παπανδρέου στην Προανακριτική. Την πρόταση καταψήφισαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα ενώ απείχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024