Απόπειρα ληστείας τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού
Απόπειρα ληστείας έγινε περί τις 2.30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού. Τέσσερις άγνωστοι προσπάθησαν να σπάσουν, με βαριοπούλα, την τζαμαρία της τράπεζας, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη στα Ίσθμια.
Απόπειρα ληστείας έγινε περί τις 2.30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού.
Τέσσερις άγνωστοι προσπάθησαν να σπάσουν, με βαριοπούλα, την τζαμαρία της τράπεζας, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes.
Λίγο αργότερα, στο 52ο χιλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας, όχημα που εκτιμάται από την αστυνομία ότι είναι το εκείνο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν από δύο μέρες από το Σχηματάρι.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη στα Ίσθμια Κορινθίας κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή της μια 25χρονη.
Οι δράστες αναζητούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Έλενα Χριστοπούλου δηλώνει αποφασισμένη: «Πλέον δε θέλω να μπλέκω τη φιλία με τη δουλειά»
- Βιλντόζα, Μπράουν και Σορτς: Τι γίνεται στον Παναθηναϊκό με τον «τέταρτο γκαρντ» (vids)
- Θεοδωρικάκος για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Αθάνατοι ήρωες, δεν τους ξεχνάμε ποτέ
- Σε μια Θεσσαλονίκη ντυμένη στα μαύρα, κάποιες πληγές παραμένουν ανοιχτές
- Ίμια: Συμπεράσματα και διαπιστώσεις
- Ο Αντετοκούνμπο… τρόλαρε εταιρεία προφυλακτικών στα social media: «Δουλεύει το προϊόν σας;» (pics)


