Απόπειρα ληστείας τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού
Απόπειρα ληστείας έγινε περί τις 2.30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού. Τέσσερις άγνωστοι προσπάθησαν να σπάσουν, με βαριοπούλα, την τζαμαρία της τράπεζας, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη στα Ίσθμια.
Απόπειρα ληστείας έγινε περί τις 2.30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού.
Τέσσερις άγνωστοι προσπάθησαν να σπάσουν, με βαριοπούλα, την τζαμαρία της τράπεζας, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes.
Λίγο αργότερα, στο 52ο χιλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας, όχημα που εκτιμάται από την αστυνομία ότι είναι το εκείνο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν από δύο μέρες από το Σχηματάρι.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη στα Ίσθμια Κορινθίας κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή της μια 25χρονη.
Οι δράστες αναζητούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Ένα νέο σημείο αναφοράς που αλλάζει τα δεδομένα στην ογκολογική φροντίδα
- Αγωγή-φρένο στη mega–εξαγορά: Καταναλωτής ζητά να μπλοκαριστεί το deal των 72 δισ. της Netflix για τη Warner Bros
- Κικίλιας: Οι αμερικανικές επενδύσεις σε ναυτιλία και ναυτιλιακές υποδομές θα φέρουν δυναμική ανάπτυξη
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό της Θεσσαλονίκης
- Με αυξημένα έσοδα και έξοδα ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
