
Άγριο έγκλημα με θύμα 20χρονη φοιτήτρια στους Φιλιάτες
Άγριο έγκλημα με θύμα μία 20χρονη φοιτήτρια σημειώθηκε στην περιοχή Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Άναυδοι έμειναν όσοι βρίσκονταν στον κεντρικό δρόμο της πόλης στη 1:30 το μεσημέρι όταν είδαν έναν 25χρονο κτηνοτρόφο από την περιοχή τους να επιτίθεται με μαχαίρι στην άτυχη κοπέλα. Η κοπέλα, φοιτήτρια Νοσηλευτικής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Άγριο έγκλημα με θύμα μία 20χρονη φοιτήτρια σημειώθηκε στην περιοχή Φιλιάτες Θεσπρωτίας.
Άναυδοι έμειναν όσοι βρίσκονταν στον κεντρικό δρόμο της πόλης στη 1:30 το μεσημέρι όταν είδαν έναν 25χρονο κτηνοτρόφο από την περιοχή τους να επιτίθεται με μαχαίρι στην άτυχη κοπέλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν η φοιτήτρια με την παρέα της και τη φώναξε για να μιλήσουν.
Λίγα λεπτά αργότερα διαπληκτίστηκαν και ο κτηνοτρόφος έβγαλε από το αυτοκίνητο ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα την 20χρονη, η οποία καταγόταν από χωριό της Παραμυθιάς. Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης εξαφανίστηκε.
Η κοπέλα, φοιτήτρια Νοσηλευτικής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε.
Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου
- Τα πουλέν του Δημητριάδη και επικεφαλής του προπαγανδιστικού μηχανισμού της Ομάδας Αλήθειας ψηλά σε σταυρούς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ
- Πώς αλλάζει η οικονομία του πολέμου – Θα προλάβει η Ευρώπη;
