«Φτερά» έκαναν πέντε ολόκληροι τόνοι πραλίνας φουντουκιού
Οι κλοπές στο ζενίθ και το ζάχαρο στα ύψη... Πέντε τόνους πραλίνας φουντουκιού έκλεψαν άγνωστοι από μια νταλίκα σταθμευμένη στη Γερμανία. Οι δράστες έκλεψαν, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επτά παλέτες με γυάλινα βαζάκια που περιείχαν πραλίνα φουντουκιού της γνωστής και αγαπημένης μάρκας Nutella.
Οι κλοπές στο ζενίθ και το ζάχαρο στα ύψη… Πέντε τόνους πραλίνας φουντουκιού έκλεψαν άγνωστοι από μια νταλίκα σταθμευμένη στη δυτική Γερμανία. Αν μη τι άλλο θα «γλυκαθούν» για μια ζωή.
Οι δράστες έκλεψαν, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επτά παλέτες με γυάλινα βαζάκια που περιείχαν πραλίνα φουντουκιού της γνωστής μάρκας Nutella.
Διέφυγαν κατά πάσα πιθανότητα με φορτηγό, όπου φόρτωσαν τη λεία τους, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 16.000 ευρώ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβονται τρόφιμα μέσα από νταλίκες στην συγκεκριμένη περιοχή, στα βόρεια της Φρανκφούρτης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Μάρτιο κλάπηκαν πέντε τόνοι καφέ αξίας 30.000 ευρώ ενώ τον Αύγουστο του 2012 «έκαναν φτερά» 34.000 ενεργειακά ποτά.
Οι νταλίκες που μεταφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας απαγορεύεται να κυκλοφορούν στους γερμανικούς δρόμους τα Σαββατοκύριακα και συχνά σταθμεύουν στη συγκεκριμένη ζώνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Διευθυντής κλινικής ευθύνεται για τουλάχιστον 68 θανάτους – Χρησιμοποιούσε εμφύτευμα από δική του εταιρεία
- Η Τεχεράνη επιτρέπει την διέλευση κινεζικών πλοίων από το Ορμούζ
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στα Σπάτα
- Ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος πέθανε στα 34 του χρόνια



