Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και ο Γιοβάνοβιτς στην προπονητική λίστα του Παναθηναϊκού

Και ο Γιοβάνοβιτς στην προπονητική λίστα του Παναθηναϊκού

Η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις, με τελευταία αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» έχει στο μυαλό του αρκετά ονόματα, εκτός από τον Γιάννη Αναστασίου που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως φαβορί. Ο

Η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις, με τελευταία αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» έχει στο μυαλό του αρκετά ονόματα, εκτός από τον Γιάννη Αναστασίου που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως φαβορί. Ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς το… έπος του ΑΠΟΕΛ κοσμεί το βιογραφικό του. Ε

ξάλλου, έχει περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και γνωρίζει τι συνθήκες επικρατούν, ενώ το κασέ του κρίνεται λογικό για τα δεδομένα των «πρασίνων».

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ για να ανανεώσει τη συνεργασία του, ωστόσο στο «τριφύλλι» παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις.

Εξάλλου η λίστα των υποψηφίων που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά μεγάλη και περιέχει ονόματα όπως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Πάουλο Σόουζα και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ωστόσο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος στις 21/4, όπου ο Παναθηναϊκός να έχει σαφή εικόνα για το μέλλον του και θα μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024