Αρχισε η αποκομιδή απορριμμάτων σε γειτονιές της Τρίπολης
Ξεκίνησε την Παρασκευή η αποκομιδή απορριμμάτων από γειτονιές της Τρίπολης για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τους τόνους σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη.
Ξεκίνησε την Παρασκευή η αποκομιδή απορριμμάτων από γειτονιές της Τρίπολης για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τους τόνους σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη.
Όπως αναφέρει το Arcadia Portal, η αποκομιδή ξεκίνησε από την οδό Σόλωνος με κοντέινερ και θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο σε δρόμους που υπάρχει η δυνατότητα για απευθείας φόρτωση των φορτηγών που θα μεταφέρουν στην Φυλή τα σκουπίδια.
Από τις αρχές της εβδομάδας αναμένεται πιο τακτική αποκομιδή.
Υπολογίζεται ότι 1.600 τόνοι βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, απειλώντας την υγεία των κατοίκων, καθώς δεν έχει ακόμα προχωρήσει η υλοποίηση της ΚΥΑ που υπεγράφη στις 14 Μαρτίου για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τη μεταφορά τους στην Φυλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



