Στις 16 Απριλίου έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ναυτιλία
Την Τρίτη 16 Απριλίου θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για την «ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις». Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα, θα ενταχθούν επίσης στο νομοσχέδιο τρεις τροπολογίες.
Την Τρίτη 16 Απριλίου θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για την «ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις».
Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα, θα ενταχθούν επίσης στο νομοσχέδιο τρεις τροπολογίες.
Το πρωί της Παρασκευής στο υπουργείο Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Κ.Μουσουρούλη.
Τα βασικά θέματα συνάντησης ήταν η επεξεργασία και η προώθηση των ελληνικών θέσεων για τη συνάντηση της 23ης Απριλίου που οργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη νησιωτική πολιτική στο πλαίσιο της πολιτικής συνοχής 2014-2020 και η στρατηγική νησιωτικής πολιτικής καθώς και ο συντονισμός της δράσης για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
- Conference League: Η απονομή του τροπαίου στην Κρίσταλ Πάλας (vid)
