Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε τους πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής

Ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε τους πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής

Το προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής που διέπρεψαν στο παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους. Η Βάσω Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Βασίλης Τσολακίδης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος τους συνεχάρη για τις νέες διακρίσεις που σημείωσαν στη Γερμανία. Από την πλευρά τους, οι αθλητές ενημέρωσαν τον κ.Παπούλια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία τους για τους αγώνες.

Το προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής που διέπρεψαν στο παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους.

Η Βάσω Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Βασίλης Τσολακίδης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος τους συνεχάρη για τις νέες διακρίσεις που σημείωσαν στη Γερμανία.

Από την πλευρά τους, οι αθλητές ενημέρωσαν τον κ.Παπούλια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία τους για τους αγώνες.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Βασιλειάδης και οι προπονητές, Δημήτρης Ράφτης, Γιώργος Αγγέλου και Αλέκος Ιωακειμίδης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Υπενθυμίζεται ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Κότμπους, ο Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό στους κρίκους, ενώ το ασημένιο πήραν η Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας, ο Τσολακίδης στο δίζυγο και ο Κοσμίδης στις ασκήσεις εδάφους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024