Στο πόδι η Λάρισα για τον απεγκλωβισμό περιστεριού
Ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στήθηκε στη Λάρισα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κρεμαστό φανάρι. Στα πόδια του περιστεριού είχαν μπλεχτεί σχοινιά με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν εκεί και να μην μπορεί να φύγει. Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης.
Ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στήθηκε στη Λάρισα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κρεμαστό φανάρι.
Στα πόδια του περιστεριού είχαν μπλεχτεί σχοινιά με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν εκεί και να μην μπορεί να φύγει.
Τις αγωνιώδεις προσπάθειες του περιστεριού να απεγκλωβιστεί αντιλήφθηκαν πολίτες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Ωστόσο η σκάλα που έφερε το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα δεν λειτούργησε και έτσι οι πυροσβέστες τοποθέτησαν πάνω στο καλάθι του κλιμακοφόρου μία κοινή σκάλα που έφεραν περίοικοι, προκειμένου να φτάσουν το σημείο και να σώσουν το περιστέρι.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης, αφού η κυκλοφορία είχε σταματήσει από την αστυνομία, ώστε να μπορέσουν οι πυροσβέστες να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΧΥΤΑ Λέσβου: Θάβουν τα θανατωμένα ζώα για τον αφθώδη πυρετό με ελάχιστο χώμα και ασβέστη, χωρίς απολύμανση
- «Ξέσπασε» σε πανηγυρισμούς ο Γιόκιτς: Το άλογό του νίκησε ξανά στη μεγαλύτερη ιπποδρομία στη Σερβία (vids)
- Συνάντηση Ανδρουλάκη με τον ανεξάρτητο βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη – Αναμένεται να ενταχθεί στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
- Βασίλης Κικίλιας: «Πετύχαμε να μην ανέβουν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τα τελευταία 2 χρόνια»
- Ο Μπέος «τρολάρει» τους παίκτες του Βόλου σε ποδηλατάδα: «Αντί να με φτάσετε, πάω πρώτος;» (vid)
- Νέα τροπή στην υπόθεση Έπσταϊν: Θα έρθουν στο φως τα λογοκριμένα αρχεία;




