Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν προπονήθηκε ο Ριμπερί, αμφίβολος με Γιουβέντους

Δεν προπονήθηκε ο Ριμπερί, αμφίβολος με Γιουβέντους

Δεν κατάφερε να ενταχθεί στην προπόνηση της Μπάγερν τη Δευτέρα ο Φρανκ Ριμπερί, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αυριανό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γάλλος σταρ της Μπάγερν πονάει ακόμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και προσπαθεί να αντεπεξέλθει ώστε να είναι παρών εναντίον της Γιουβέντους στο Μόναχο. Χάινκες: «Μέρα - νύχτα έβλεπα τη Γιουβέντους». Κόντε: «Φαβορί της διοργάνωσης η Μπάγερν».

Δεν κατάφερε να ενταχθεί στην προπόνηση της Μπάγερν τη Δευτέρα ο Φρανκ Ριμπερί, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αυριανό προημιτελικό του Champions League.

Ο Γάλλος σταρ της Μπάγερν πονάει ακόμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και προσπαθεί να αντεπεξέλθει ώστε να είναι παρών εναντίον της Γιουβέντους στο Μόναχο.

Επαιξε στο τελευταίο ημίωρο του «εκκωφαντικού» 9-2 επί του Αμβούργου, αλλά σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ένιωσε ξανά ενοχλήσεις.

Αντίθετα, τόσο ο Μάριο Γκόμεζ όσο και ο Νταβίντ Αλάμπα, που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο, είναι έτοιμοι για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό.

Χάινκες: «Μέρα – νύχτα έβλεπα τη Γιουβέντους»

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούπ Χάινκες δήλωσε:

«Η Γιουβέντους είναι ιταλική ομάδα σε κάποια σημεία αλλά σε κάποια άλλα όχι. Δεν παίζουν κατενάτσιο, αντιθέτως έχουν μια πολύ ξεχωριστή επιθετική λογική. Ομολογώ πως σπάνια έχω δει μια ιταλική ομάδα τόσο οργανωμένη και απρόβλεπτη όταν επιτίθεται. Εχουν μέσους που βγαίνουν μπροστά και πατάνε περιοχή συχνά.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η Γιουβέντους είναι πολύ επικίνδυνη όταν επιτίθεται», είπε αρχικά ο Χάινκες και συνέχισε αναφερόμενος στο κέντρο των Τορινέζων: «Ο Αντρέα Πίρλο είναι ιδιοφυία ενώ οι Αρτούρο Βιντάλ και Κλαούντιο Μαρκίζιο είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Εχουμε κι εμείς, όμως, παίκτες τέτοιας αξίας».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Μπάγερν τόνισε πως «πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ οργανωμένη ομάδα αλλά όλοι, συμπεριλαμβανομένης και της Μπάγερν, έχουν κάποια αδύναμα σημεία.

Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι καθώς πρόσφατα είδα τη Γιουβέντους σε δράση από κοντά και γενικά όλο αυτό το διάστημα τη μελετούσα και τη σκεφτόμουν από το πρωί ως το βράδυ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πιστεύω πως θα είναι ισορροπημένα παιχνίδια».

Κόντε: «Φαβορί της διοργάνωσης η Μπάγερν»

Το εγκώμιο της Μπάγερν έπλεξε ο Αντόνιο Κόντε, την παραμονή του πρώτου προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για έναν σύλλογο «… που λειτουργεί ως πρότυπο για εμάς.

Είναι εκπληκτικό πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ. Μιλάμε για μία ομάδα που είναι πάντα σε θέση να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Φυσικά εμείς αναζητούμε τις αδυναμίες τους, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και τούς έχουμε μελετήσει».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στο Μόναχο, ο Κόντε τόνισε: «Αν κάποιος μου έλεγε πριν από 16 μήνες ότι θα κατακτούσαμε το σκουντέτο και θα φτάναμε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα τον αμφισβητούσα.

Ομως, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες με ισχυρές προσωπικότητες και γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα. Δεν έχω αποφασίσει ποιος θα ξεκινήσει στην επίθεση. Ισως παίξουμε με έναν παραπάνω παίκτη στο κέντρο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι στο σκοπό μας. Θα είναι ένα σπουδαίο ματς σε μια σπουδαία διοργάνωση.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που παίζουμε προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά θα είμαστε το αουτσάιντερ, απέναντι σε ένα από τα φαβορί όλης της διοργάνωσης. Δεν ήλθαμε για να χάσουμε και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, αλλά θα δούμε πως θα πάει το ματς και τι μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024