Τα μεσάνυχτα το YouTube θα πάψει να αποκρίνεται στα αιτήματα σύνδεσης, καθώς ο… «οκταετής διαγωνισμός ανάδειξης του δημοφιλέστερου βίντεο θα λήξει», ανακοίνωσε επίσημα η Google.

Τριάντα χιλιάδες τεχνικοί θα αρχίσουν να ψάχνουν ανάμεσα σε 150.000 βιντεοκλίπ για να επιλέξουν το καλύτερο βίντεο στον κόσμο. Ο νικητής θα λάβει 500 δολάρια και ένα MP3όφωνο με κλιπ. Το βίντεο που θα αναδειχτεί θα είναι το μοναδικό βίντεο στο YouTube όταν ο δικτυακός τόπος αναβιώσει δέκα χρόνια αργότερα -όσο υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί για να γίνει η αναζήτηση-, το 2023.

«Το Gangnam Style έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει όσο και ένα βίντεο με 40 προβολές ενός άνδρα που ταΐζει ψίχουλα ένα παπάκι», δήλωσε ο CEO του YouTube Salara Kamangar.

Δείτε το βίντεο, όπου περιγράφεται με λεπτομέρεια η διαδικασία επιλογής του νικητή του πλέον μακρόχρονου διαγωνισμού σύνθεσης βίντεο στα χρονικά.

Με όλα τα στοιχεία για να πείσει ακόμα και τους δύσπιστους, η είδηση δεν είναι παρά μια από τις πρωταπριλιάτικες φάρσες της Google.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία