Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις στο επίκεντρο συνάντησης Σαμαρά-Αβραμόπουλου
Τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος για τις εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και τις επαφές που είχε στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα. Η συνάντηση είχε ως βασικό θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά και τις δηλώσεις Νταβούτογλου για διχοτόμηση της Κύπρου.
Τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος για τις εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και τις επαφές που είχε στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα.
Η συνάντηση κράτησε μια ώρα και είχε ως βασικό θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μετά και τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και για την προετοιμασία του Υπουργείου Εξωτερικών ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, τον Ιανουάριο του 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Εκλέχθηκαν τα νέα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ – Πρόεδρος ο Κόκκιας, αντιπρόεδρος η Ζούπη
- Στον Αστακό το θαλάσσιο drone «φάντασμα» που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Η προέλευση του και η άγνωστη αποστολή του
- Σάκκαρη: ««Θέλω να επιστρέψω ανάμεσα στις καλύτερες, δεν είμαι χαρούμενη εκεί που βρίσκομαι τώρα»
- «Σφίξαμε τον κορσέ της Νικόλ και το πλευρό της έσπασε» – Η backstage ιστορία του Moulin Rouge στα 25 του
- Ασανσέρ οι τιμές του πετρελαίου εν αναμονή της απάντησης του Ιράν
- Με… Ro-Ro η Ευρώπη αναζητά εμπορική «έξοδο» από το Ορμούζ
