Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις στο επίκεντρο συνάντησης Σαμαρά-Αβραμόπουλου
Τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος για τις εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και τις επαφές που είχε στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα. Η συνάντηση είχε ως βασικό θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά και τις δηλώσεις Νταβούτογλου για διχοτόμηση της Κύπρου.
Τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος για τις εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και τις επαφές που είχε στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα.
Η συνάντηση κράτησε μια ώρα και είχε ως βασικό θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μετά και τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και για την προετοιμασία του Υπουργείου Εξωτερικών ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, τον Ιανουάριο του 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εβίτα Αγαΐτση: Ο καρκίνος στα 31 και το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε – «Τρίχες είναι, θα ξαναβγούν»
- Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία – Νέα έκτακτα μέτρα, πού δίνεται μάχη με τις φλόγες [Χάρτες]
- Σύρος: Ποινικές διώξεις στο ζευγάρι για τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά
- Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μεταπτυχιακό από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Βουλγαρίας
- Ο χρόνος των εκλογών ως «όπλο»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν στην πρόωρη κάλπη ή στο τέλος της 4ετίας

