Η συγκυβέρνηση ψάχνει δικαιολογίες για το χαράτσι, λέει το ΚΚΕ
Είναι επιτακτική ανάγκη ο λαός να παλέψει για την κατάργηση όλων των άδικων φόρων, τονίζει το ΚΚΕ με αφορμή τη συζήτηση για το χαράτσι στα ακίνητα. «Η συγκυβέρνηση αναζητά δικαιολογίες και τρόπους για να συνεχίσει την επιβολή του εξοντωτικού χαρατσιού, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ΚΚΕ ότι αυτό, όπως και τα άλλα βάρβαρα μέτρα, δεν είναι προσωρινό» επισημαίνεται σε σχόλιο του κόμματος.
Είναι επιτακτική ανάγκη ο λαός να παλέψει για την κατάργηση όλων των άδικων φόρων, τονίζει το ΚΚΕ με αφορμή τη συζήτηση για το χαράτσι στα ακίνητα.
«Η συγκυβέρνηση αναζητά δικαιολογίες και τρόπους για να συνεχίσει την επιβολή του εξοντωτικού χαρατσιού, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ΚΚΕ ότι αυτό, όπως και τα άλλα βάρβαρα μέτρα, δεν είναι προσωρινό» επισημαίνεται σε σχόλιο του κόμματος.
«Είναι επιτακτική ανάγκη να δυναμώσει πιο αποφασιστικά το λαϊκό ‘όχι’ στις θυσίες για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την παραμονή της χώρας στην ΕΕ» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πρώτος, «πορτοκαλί» συναγερμός για τον ιό
- Σακελλαρίδης: Θεσμική εκτροπή οι χειρισμοί Τζαβέλλα στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ρούμπιο: Η επιχείρηση «Επική Οργή» κατά του Ιράν τελείωσε – Τώρα επικεντρωνόμαστε στην «Επιχείρηση Ελευθερία»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: H επόμενη γενιά των eSIM – Τι είναι και πώς λειτουργεί
- Γιορτή σήμερα 6 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]

