Τα 3Χ σε Καραϊσκάκη, Λιβαδειά, Ξάνθη, νίκη σωτηρίας για Βέροια
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν στο Καραϊσκάκη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-0) στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Αποβλήθηκε στο 65' ο Δώνης από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Το ματς έγινε υπό το βλέμμα του Ερίκ Καντονά, αλλά και του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου» του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη. Σε άλλα ματς, η Βέροια έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, κερδίζοντας έστω και δύσκολα την Κέρκυρα (Βέροια – Κέρκυρα 2-0) στο ντέρμπι των ουραγών. Αντίθετα, η ΑΕΚ ήταν... άσφαιρη στη Λιβαδειά (Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-0) με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς. Ίδιο αποτέλεσμα και στα Πηγάδια, όπου Ξάνθη και Ατρόμητος δεν βρήκαν δίχτυα (Ξάνθη - Ατρόμητος 0-0). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το σημαντικό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης.
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν στο Καραϊσκάκη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-0) στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Αποβλήθηκε στο 65′ ο Δώνης από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Το ματς έγινε υπό το βλέμμα του Ερίκ Καντονά, αλλά και του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου» του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη.
Σε άλλα ματς, η Βέροια έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, κερδίζοντας έστω και δύσκολα την Κέρκυρα (Βέροια – Κέρκυρα 2-0) στο ντέρμπι των ουραγών.
Αντίθετα, η ΑΕΚ ήταν… άσφαιρη στη Λιβαδειά (Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-0) με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Ίδιο αποτέλεσμα και στα Πηγάδια, όπου Ξάνθη και Ατρόμητος δεν βρήκαν δίχτυα (Ξάνθη – Ατρόμητος 0-0).
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το σημαντικό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVA):
Διαβάστε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ημαθία: Έκρυβε ναρκωτικά στον τάφο συγγενικού του προσώπου – Συνελήφθη 36χρονος
- Γραμμή 3 του μετρό: Κλειστοί σταθμοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα «Ευαγγελισμός – Κατεχάκη»
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Ο Σιπιόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή (vid)
- Σφοδρή σύγκρουση Καμπαγιάννη – Γεωργιάδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Φελλός υπουργός» – «Αναρχοαριστερός της συμφοράς»
- Φορολογική ανισότητα: Βαριά η φορολογία για τους μισθωτούς, ελαφριά για το κεφάλαιο
- Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day


