Σύλληψη 77χρονου για χρέη 40 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο
Για χρέη στο Δημόσιο, που αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ, κατηγορείται 77χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Για χρέη στο Δημόσιο, που αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ, κατηγορείται 77χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 77χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας φωτογραφικών ειδών κατηγορείται για χρέος, ύψους 39.969.962,69 ευρώ για την ακρίβεια, που αφορά το χρονικό διάστημα από 29-04-2011 έως 30-11-2011.
Στο μεταξύ, ένας 62χρονος, που είναι νόμιμος εκπρόσωπος ιεράς μονής, που βρίσκεται στην περιοχή του Μεσολογγίου, συνελήφθη από αστυνομικούς, κατηγορούμενος για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 1.448.437,05 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Ο λασπολόγος του Μαξίμου ξαναχτύπησε – Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη
- Η πρώτη σκηνοθέτις του ελληνικού σινεμά: Η αγνοημένη «Εύα» της Μαρίας Πλυτά στις Κάννες
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη έρχεται στα περίπτερα
- Διεθνής συνεργασία της Kaizen Gaming με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026™
- Τέλος σε μια «κατάρα» 71 ετών: Η Ελβετία επιτρέπει ξανά τους αγώνες ταχύτητας σε πίστα
- Αργία Αγίου Πνεύματος: Πώς θα πληρωθούν όσοι θα εργαστούν
