Επικηρύχθηκαν οι δολοφόνοι αδέσποτων ζώων στις Σέρρες
Τέσσερις χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή της επικήρυξης που δημοσίευσε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών με σκοπό να αποκαλυφθούν οι δράστες ή ο δράστης που σκοτώνει αδέσποτα ή οικόσιτα ζώα ταΐζοντας τα φόλες.
Τέσσερις χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή της επικήρυξης που δημοσίευσε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών με σκοπό να αποκαλυφθούν οι δράστες ή ο δράστης που σκοτώνει αδέσποτα ή οικόσιτα ζώα ταΐζοντας τα φόλες.
Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ανακοίνωσε ότι «προέβη στην συγκεκριμένη επικήρυξη μετά από απαίτηση των φιλόζωων πολιτών, οι οποίοι θρηνούν τα ιδιόκτητα αλλά και τα αδέσποτα ζώα που έχασαν με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα στις Σέρρες, με αποκορύφωση την εβδομάδα πριν την αργία της Καθαράς Δευτέρας».
Είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΦΟΣ, που συμβαίνουν στην πόλη των Σερρών τέτοια επαίσχυντα φαινόμενα μαζικής εξόντωσης ζώων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ενστάσεις της ΕνΔΕ για το νομοσχέδιο Φλωρίδη και το αυτοδιοίκητο της δικαστικής λειτουργίας
- Εγκαίνια για τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 – Δείτε Live
- Νεκρή νεαρή γυναίκα στην Άνω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη
- ΚΚΕ: Ενώ για τις λαϊκές ανάγκες «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», ο λαός καλείται να ματώσει ξανά για εξοπλισμούς
- Με τρεις μεταγραφές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
- Ο Τραμπ «κοντά» στην απόφαση για «μαζική επίθεση» στο Ιράν – Μάλλον χωρίς το Ισραήλ
