Επικηρύχθηκαν οι δολοφόνοι αδέσποτων ζώων στις Σέρρες
Τέσσερις χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή της επικήρυξης που δημοσίευσε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών με σκοπό να αποκαλυφθούν οι δράστες ή ο δράστης που σκοτώνει αδέσποτα ή οικόσιτα ζώα ταΐζοντας τα φόλες.
Τέσσερις χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή της επικήρυξης που δημοσίευσε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών με σκοπό να αποκαλυφθούν οι δράστες ή ο δράστης που σκοτώνει αδέσποτα ή οικόσιτα ζώα ταΐζοντας τα φόλες.
Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ανακοίνωσε ότι «προέβη στην συγκεκριμένη επικήρυξη μετά από απαίτηση των φιλόζωων πολιτών, οι οποίοι θρηνούν τα ιδιόκτητα αλλά και τα αδέσποτα ζώα που έχασαν με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα στις Σέρρες, με αποκορύφωση την εβδομάδα πριν την αργία της Καθαράς Δευτέρας».
Είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΦΟΣ, που συμβαίνουν στην πόλη των Σερρών τέτοια επαίσχυντα φαινόμενα μαζικής εξόντωσης ζώων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


