Ο Γκαρσία «χάλασε» τη συμφωνία με τη Ντιναμό Μινσκ
Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Μινσκ ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς την Πέμπτη ο Ουρουγουανός άσος ενημέρωσε τη διοίκηση των Λευκορώσων ότι για οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της Ντιναμό είχε ανακοινώσει από την Τετάρτη τη συμφωνία με τον Γκαρσία, ο οποίος σήμερα, Πέμπτη αναμενόταν να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.
Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Μινσκ ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς την Πέμπτη ο Ουρουγουανός άσος ενημέρωσε τη διοίκηση των Λευκορώσων ότι για οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της Ντιναμό είχε ανακοινώσει από την Τετάρτη τη συμφωνία με τον Γκαρσία, ο οποίος σήμερα, Πέμπτη αναμενόταν να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη, αλλά δε μπορώ να είμαι μαζί σας για οικογενειακούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την Ντιναμό Μινσκ για την προσφορά που μου έκαναν. Πραγματικά, ζητάω συγνώμη και δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα», αναφέρει ο Γκαρσία στο μήνυμα που έστειλε στη διοίκηση της Ντιναμό Μινσκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27





