Την επιθυμία να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό εξέφρασε σε δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι της Ευρωλίγκα ο Μάρκους Μπανκς.
«Ξέρετε τι θα ήθελα, τι θα μου άρεσε; Πριν από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ είχα συζητήσει με τον Μάικ (σ.σ. Μπατίστ) και μου είχε μιλήσει για την αγάπη των οπαδών προς την ομάδα και τον ίδιο. Θα ήθελα να παραμείνω και να παίξω πολλά χρόνια γι’ αυτή την ομάδα», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε αναφερόμενος στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τα αγαπώ αυτά τα παιχνίδια. Μου αρέσουν. Δεν ήξερα ότι πρόκειται για πραγματικό ‘πόλεμο’ μεταξύ των δυο κλαμπ. Οι οπαδοί μας θέλουν πολύ τις νίκες επί του Ολυμπιακού και ως παίκτης καταλαβαίνω το γιατί».
Όσο για τη βοήθεια των «παλιών», Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή, στην προσαρμογή του, είπε: «Έκανα πολλές ερωτήσεις στα παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα όπως ο Διαμαντίδης ή ο Τσαρτσαρής. Όλα τα άλλα παιδιά είναι νέα στην ομάδα και σε όποια ερώτηση και αν έκανα αυτοί οι δυο είχαν την απάντηση».
Τέλος, σχολίασε και τον τρόπο που πανηγυρίζει επιδεικνύοντας τα μπράτσα του: «Δεν ήταν κάτι που μου ήρθε έτσι απλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είμαι στην ομάδα, που ήμουν εδώ και ήθελα να δείξω στους οπαδούς ότι είμαστε δυνατοί, ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα».
Μεγάλο ραντεβού έχει το βράδυ της Τετάρτης ο Μαουρίτσιο Μαριάνι καθώς θα σφυρίξει τον τελικό του Conference League Κρίσταλ Πάλλας-Ράγιο Βαγεκάνο στη Λειψία. Συνεργάζεται και με ψυχολόγο
H ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 102-99 στη SUNEL Arena στον 3ο προημιτελικό των Play Off της GBL, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα.