Το πρόβλημα της Κύπρου αφορά όλη την Ευρωζώνη, εκτιμά η ΔΗΜΑΡ
Η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της στην Κύπρο, καθώς η κρίση στο νησί αφορά όλη την Ευρωζώνη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ. Προσθέτει ότι «το χρέος των κρατών ή θα αντιμετωπιστεί από κοινού μέσα από την επιτάχυνση της οικονομικής και πολιτικής ενοποίησης ή θα πνίξει την οικονομία».
Η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της στην Κύπρο, καθώς η κρίση στο νησί αφορά όλη την Ευρωζώνη, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Η μόνη βιώσιμη λύση είναι μια πανευρωπαϊκή οικονομική πολιτική που θα εντάξει τις αναδιαρθρώσεις της οικονομίας σε μια κοινή αναπτυξιακή διαδικασία» υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ.
Προσθέτει ότι «το χρέος των κρατών ή θα αντιμετωπιστεί από κοινού μέσα από την επιτάχυνση της οικονομικής και πολιτικής ενοποίησης ή θα πνίξει την οικονομία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα υπονομεύσει το ευρωπαϊκό όραμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σταχτοδέλφινο στο Αιγαίο: Η σπάνια εμφάνιση μεταξύ Χίου και Ικαρίας
- Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος σοβαρός πόλος για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
- Πώς θα γλιτώσετε τους πλειστηριασμούς – Τα σημεία κλειδιά
- Η Μέριλ Στριπ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ένα «μυστικό»
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο – Υπέστη ακρωτηριασμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442