Αρχίζει από τη Ρόδο η προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΔ το Σάββατο
Από τη Ρόδο ξεκινά αύριο, Σάββατο η προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΔ, που θα κορυφωθεί με το συνέδριο του κόμματος στα τέλη Ιουνίου. Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο από τα κεντρικά του κόμματος και το Σάββατο θα γίνει συζήτηση με τρεις θεματικούς άξονες, τον ιδεολογικό, τις καταστατικές αλλαγές και τις πολιτικές εξελίξεις.
Από τη Ρόδο ξεκινά αύριο, Σάββατο η προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΔ, που θα κορυφωθεί με το συνέδριο του κόμματος στα τέλη Ιουνίου.
Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο από τα κεντρικά του κόμματος, με τον γραμματέα Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Συνεδρίου Φίλιππο Ταυρή, τον γραμματέα της Kοινοβουλευτικής Oμάδας Τάσο Μπούρα, τον αναπληρωτή γραμματέα Κώστα Ζωντανό, τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Οι αρμόδιοι έχουν κάνει συναντήσεις και συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων του νησιού, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα, αλλά κυρίως, όπως προέτρεψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπή, «για να ανοιχθούν και να ακούσουν τις τοπικές κοινωνίες».
Στην προσυνεδριακή διαδικασία του Σαββάτου θα γίνει συζήτηση με τρεις θεματικούς άξονες, τον ιδεολογικό, τις καταστατικές αλλαγές και τις πολιτικές εξελίξεις. Στο πλαίσιο της διαδικασίας θα γίνει ένα προσυνέδριο σε κάθε περιφέρεια.
Την επόμενη εβδομάδα το κομματικό κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Μυτιλήνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημοκράτες-ΠΚ: Εκτός και ο Χουρδάκης από το κόμμα Κασσελάκη
- Ολοκληρώνεται η απογραφή των ασανσέρ – Δέκα ερωταπαντήσεις της τελευταίας στιγμής
- Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Οι επιστολικές ψήφοι προσμετρώνται, αρκεί να ταχυδρομηθούν μέχρι την ημέρα των εκλογών
- LIVE: Βραζιλία – Ιαπωνία
- Κόλαφος η απάντηση της Κομισιόν στην ερώτηση Αρβανίτη για τις εξαντλητικές εφημερίες στο ΕΣΥ
- Τομ Χάρντι: Hθοποιός, αθλητής πολεμικών τεχνών, πολύ καλός ράπερ; Το μυστικό του Frankie Pulitzer και οι Wu-Tang Clan

