Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ποιο είναι το «μυστικό» της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;

Ποιο είναι το «μυστικό» της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;

Η αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» ως Κάρι Μπράντσο έχει γενέθλια σήμερα 25 Μαρτίου και κλείνει τα 48. Από μικρή έκανε μαθήματα τραγουδιού και μπαλέτου και δεν άργησε να λάβει μέρος στην παράσταση «The Innocents» του William Archibald’s στο Broadway. Η βραβευμένη Σάρα […]

Η αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» ως Κάρι Μπράντσο έχει γενέθλια σήμερα 25 Μαρτίου και κλείνει τα 48.
Από μικρή έκανε μαθήματα τραγουδιού και μπαλέτου και δεν άργησε να λάβει μέρος στην παράσταση «The Innocents» του William Archibald’s στο Broadway.

Η βραβευμένη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εκτός από ηθοποιός έχει εργαστεί ως μοντέλο, τραγουδίστρια και παραγωγός.

abacapress

Είναι ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» ως Κάρι Μπράντσο. Μια σειρά που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1998 έως και το 2004. Για την εν λόγω σειρά έχει βραβευτεί με τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, τρία «Screen Actors Guild Awards» και δύο βραβεία ΕΜΙ.


Ως Κάρι Μπράντσο έπαιξε και στον κινηματογράφο όταν μεταφέρθηκε η πετυχημένη σειρά στη μεγάλη οθόνη το 2008 στο «Sex and the City: The Movie» αλλά και στο σίκουελ το 2010 «Sex and the City 2».

Προσωπική ζωή…

abacapress

Το 1997 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ με πολιτικό γάμο σε μια ιστορική συναγωγή στο Μανχάταν.

abacapress

Το 2002 γεννήθηκε ο γιος τους, James Wilkie Broderick, ενώ το 2009 γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες τους Marion Loretta Elwell και Tabitha Hodge.

Ακολουθούν οι ταινίες όπου έλαβε μέρος ή πρωταγωνίστησε η λαμπερή ηθοποιός:

Τρελές Ιστορίες του Λος Αντζελες (1991)

Κομεντί

Έχοντας κουραστεί από τη σύζυγό του και την παράνοια των κατοίκων του Λος Αντζελες, ένας μετεωρολόγος που παρουσιάζει στην τηλεόραση τον καιρό προσπαθεί να αντλήσει ευτυχία από την καθημερινότητα και τα απρόοπτα της ζωής.

Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες (1993)

Παιδική

Τρεις μάγισσες που αποζητούν την αιώνια νεότητα στραγγίζοντας τη ζωή μικρών παιδιών ανασταίνονται και γυρεύουν εκδίκηση από τους κατοίκους του Σάλεμ οι οποίοι τις καταδίκασαν σε θάνατο πριν από 300 χρόνια.

Ed Wood (1994)

Κοινωνική

Ένα πορτρέτο του Έντουαρντ Ντ. Γουντ Τζούνιορ που έμεινε στην ιστορία ως ο «χειρότερος σκηνοθέτης του κόσμου», ντυνόταν στα πλατό με γυναικεία ρούχα, γύρισε την πρώτη ταινία με θέμα την αλλαγή φύλου, κατέληξε να γυρίζει πορνό και πέθανε πάμφτωχος και αλκοολικός το 1978.

Honeymoon in Vegas (1992)

Κομεντί

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ταξιδεύει με την κοπέλα του στο Λας Βέγκας, όπου οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν. Όμως, μια σειρά από αναποδιές αναβάλλουν διαρκώς την… ώρα την καλή.

Χωρίς Τίτλο (2000)

Κομεντί

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο φτάνει σε κάποια κωμόπολη του Bερμόντ, προκειμένου να ολοκληρώσει μια φιλόδοξη παραγωγή με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα. Όμως, για τους φιλήσυχους κατοίκους της πόλης, η «εισβολή» αυτή δεν είναι απαραίτητα ευπρόσδεκτη.

Η Πέτρα του Σκανδάλου (2005)

Κομεντί

Κάθε Χριστούγεννα οι ιδιόρρυθμοι Στόουν πραγματοποιούν την ετήσια οικογενειακή συνάντηση. Όμως, φέτος, ο μεγαλύτερος γιος έχει μαζί του τη φίλη του, Μέρεντιθ, μια Νεοϋορκέζα καριερίστα. Το γεγονός ότι σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου πυροδοτεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

30άρης από Σπίτι (2006)

Κωμωδία

Οι γονείς του Τριπ έχουν σοβαρό πρόβλημα: Ο μοναχογιός τους πλησιάζει τα 40, μένει μαζί τους και παράλληλα αρνείται να κάνει σοβαρό δεσμό. Τη λύση αναλαμβάνει να δώσει η Πόλα, μια κοπέλα που πληρώνεται για να παριστάνει την ερωτευμένη και να παρασύρει τους άντρες μακριά από την αγκαλιά… της μαμάς.

Sex and the City (2008)

Κομεντί

Η ταινία διατηρεί κάτι από το μύθο της τηλεσειράς: Υπάρχουν σκόρπιες καυστικές ατάκες και λίγο εμπνευσμένο χιούμορ. Απουσιάζουν ωστόσο η σάτιρα του τρόπου ζωής στη Νέα Υόρκη και η ανατρεπτική διάθεση. Τη θέση τους έχουν πάρει τα επώνυμα ρούχα, διάφορα αστειάκια που αφορούν στα γυναικεία «απόρρητα» (και απόκρυφα) και ο ξώφαρσος προβληματισμός περί γάμου, απιστίας και ανάγκης για μητρότητα.

Τα Μάθατε για τους Μόργκαν; (2009)

Κωμωδία

Μια κωμική ταινία περί γάμου του Μαρκ Λόρενς. Θέμα της ένα απόλυτα επιτυχημένο ζευγάρι, που έχει χάσει την επαφή του, φαινομενικά λόγω της απιστίας, αλλά κυρίως επειδή έχει πάρει διαφορετικούς δρόμους.

Sex and the City 2 (2010)

Κομεντί, Αισθηματική

Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση, οι τέσσερις πρωταγωνίστριες του «Sex and the City», επιστρέφουν. Τί καινούργιο επιφυλάσσει η ζωή για την Κάρι, τη Σάρλοτ, τη Μιράντα και τη Σαμάνθα;

New Year’s Eve (2011)

Κωμωδία

Η ταινία εξυμνεί τον έρωτα, την ελπίδα, τη συγχώρεση, τις δεύτερες ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα καθώς παρακολουθούμε τις παράλληλες ιστορίες των πρωταγωνιστών της να εξυφαίνουν ένα υπέροχο γαϊτανάκι με φόντο τον παλμό και την ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, την πιο συναρπαστική βραδιά του χρόνου!
Το υπέρλαμπρο καστ της ταινίας αποτελείται από την Βραβευμένη με Όσκαρ Χάλι Μπέρι, την Τζέσικα Μπίελ, τον Τζον Μπον Τζόβι, την υποψήφια για Όσκαρ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, τον Κρις «Λούντακρις» Μπρίτες, τον δις βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Τζος Ντουχάμελ, τον Ζακ Έφρον, τον Χέκτορ Ελιζόντο, την Κάθριν Χέιγκλ, τον Άστον Κούτσερ, τον Σεθ Μάϊερς, την Λέα Μισέλ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Φάιφερ, τον Τιλ Σβάιγκερ, την δις βραβευμένη με Όσκαρ, Χίλαρι Σουάνκ και την Σοφία Βεργκάρα.

Μα Πώς Τα Καταφέρνει! (2011)

Κωμωδία

Μια ρομαντική κωμωδία για τις επιλογές που κάνουμε και τις συνέπειες που έχουν αυτές στις ζωές μας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Διαβάστε επίσης:

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024