Πρωτοβουλίες και δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
Ενημερωτικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία σήμερα, Πέμπτη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ) καλεί εκπαιδευτικούς και μαθητές να προχωρήσουν σε δράσεις κατά των ρατσιστικών διακρίσεων σε συνεργασία με γονείς και τους αρμόδιους φορείς των δήμων. Συναυλία στις 5 το απόγευμα στην Ομόνοια οργανώνουν όλοι οι φορείς που υποστηρίζουν τη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών.
Ενημερωτικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία σήμερα, Πέμπτη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.
Η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ) καλεί εκπαιδευτικούς και μαθητές να προχωρήσουν σε δράσεις κατά των ρατσιστικών διακρίσεων σε συνεργασία με γονείς και τους αρμόδιους φορείς των δήμων.
Επίσης, όλοι οι φορείς που υποστηρίζουν τη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών διοργανώνουν συναυλία στις 5 το απόγευμα στο Θησείο.
Η ΚΕΕΡΦΑ οργανώνει συλλαλητήριο στις 30 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στην Ομόνοια και πορεία προς τη Βουλή με κεντρικό σύνθημα «Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά, χωρίς αποκλεισμούς, νόμιμοι οι μετανάστες».
Οι Γιατροί του Κόσμου, επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, νιώθουν την ανάγκη να επαναλάβουν τη δέσμευσή τους στην χωρίς διακρίσεις παροχή ιατρικής φροντίδας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα