
Ήταν μια απλή χειρονομία, λέει ο «αδικημένος» Σαλπιγγίδης
Αυτοπροσώπως παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην εκδίκαση της έφεσής του κατά της ποινής των έξι αγωνιστικών που επιβλήθηκε πρωτόδικα για τη χειρονομία που έκανε στο ματς με τον Πλατανιά. «Βρίσκομαι εδώ, ενώπιων σας γιατί αισθάνομαι αδικημένος από την αρχική απόφαση» είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Αυτοπροσώπως παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην εκδίκαση της έφεσής του κατά της ποινής των έξι αγωνιστικών που επιβλήθηκε πρωτόδικα για τη χειρονομία που έκανε στο ματς με τον Πλατανιά.
«Βρίσκομαι εδώ, ενώπιων σας γιατί αισθάνομαι αδικημένος από την αρχική απόφαση» είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στους δικαστές.
Και συνέχισε:
«Δεν μούντζωσα τον βοηθό, ούτε ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Είχα έναν διάλογο μαζί του, γιατί δεν είδε το τράβηγμα του αντιπάλου μου και έκανα μία χειρονομία από αυτές που γίνονται συχνά σε κάθε παιχνίδι και δε σηκώνουν τιμωρία».
Η νομική υπηρεσία ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόβαλε και πάλι πλάνα από το ματς με τον Πλατανιά, αλλά και από το συμβάν με τον Ντιόγκο, τα οποία όμως δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως πειστήρια.
Επίσης, παρέθεσε δημοσιεύματα στα οποία αναφερόταν ο ΠΑΟΚ υπέγραψε το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη. Ωστόσο, η διαδικασία έχει διαφοροποιηθεί και δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο πλέον.
Η απόφαση για την τελική ποινή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα γίνει γνωστή εντός της επόμενης εβδομάδας, ενώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία για μείωση της ποινής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο πατέρα επειδή τους έκανε παρατήρηση για τις κόντρες με μηχανές
- Ντε Λα Φουέντε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά αυτοί αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
- Μεσσηνία: 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου
- Προ των πυλών η λειτουργία του νέου ψηφιακού ΜΙΔΑ – Στο στόχαστρο τα αγροτικά ακίνητα, υψηλά πρόστιμα
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες συγκρούσεις και απειλές Τραμπ για πλήγματα σε κρίσιμες υποδομές αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Ο Ινφαντίνο συζητεί με τον Τραμπ και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2029!




