Πραγματοποιήθηκαν προ ημερών τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας στη Νέα Ερυθραία,  το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, στην Λεωφόρο Κηφισίας 357 (έναντι του ΑΒ Βασιλόπουλου). H Drops Laundry Services, αμιγώς Ελληνική επιχείρηση, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα Στεγνοκαθαριστηρίων στην Ελλάδα και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού ιματισμού προς ιδιώτες και επιχειρήσεις στις […]

Πραγματοποιήθηκαν προ ημερών τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας στη Νέα Ερυθραία,  το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, στην Λεωφόρο Κηφισίας 357 (έναντι του ΑΒ Βασιλόπουλου).

H Drops Laundry Services, αμιγώς Ελληνική επιχείρηση, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα Στεγνοκαθαριστηρίων στην Ελλάδα και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού ιματισμού προς ιδιώτες και επιχειρήσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
 
Ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λιτή και ξεχωριστή αισθητική που υιοθετεί για τα καταστήματά της καθώς και για την πολιτική κοινωνικής ευθύνης που υιοθέτησε από την ίδρυσή της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr