Κάηκαν εννέα αυτοκίνητα και δύο μηχανές στην Αίγινα
Εννέα αυτοκίνητα και δύο μηχανές τυλίχτηκαν στις φλόγες από φωτιά που εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην Αίγινα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα και στην κατάσβεσή της συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς. Παρόμοια επίθεση είχε γίνει πριν από μία εβδομάδα σε υπαίθριο πάρκινγκ στη Νέα Χαλκηδόνα.
Εννέα αυτοκίνητα και δύο μηχανές τυλίχτηκαν στις φλόγες από φωτιά που εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην Αίγινα.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης στον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στην περιοχή Συνεταιρισμού.
Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί προανάκριση το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Παρόμοια επίθεση είχε γίνει πριν μία εβδομάδα σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια κάτω από ΙΧ, με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες οκτώ αυτοκίνητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πολυνομοσχέδιο: Μέτρα για στεγαστικό και νοικοκυριά, αναδρομικές αυξήσεις σε συντάξεις
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας σήμερα


