Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στον Δώνη για τον Γκαρσία
Λίγη ώρα μετά τη τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0 και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν ώστε να αμαυρώσουν τη βραδιά, αφού επιτέθηκαν στον Γιώργο Δώνη την ώρα που πήγαινε στο πάρκινγκ για να πάρει το αμάξι του. Φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος από τον παραγκωνισμό του Πάμπλο Γκαρσία, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ουρουγουανού. Λίγη ώρα νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου ο Δώνης είχε αναφερθεί στις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του.
Λίγη ώρα μετά τη τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0 και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν ώστε να αμαυρώσουν τη βραδιά, αφού επιτέθηκαν στον Γιώργο Δώνη την ώρα που πήγαινε στο πάρκινγκ για να πάρει το αμάξι του.
Φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος από τον παραγκωνισμό του Πάμπλο Γκαρσία, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ουρουγουανού. Λίγη ώρα νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου ο Δώνης είχε αναφερθεί στις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του.
Η κατάσταση ξέφυγε μετά τη συνέντευξη Τύπου καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν αρκέστηκαν μόνο στα… γαλλικά, αλλά ένας εξ αυτών έσπρωξε τον Δώνη την ώρα που πήγαινε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του. Ο Έλληνας προπονητής απάντησε και οι ψυχραιμότεροι έσπευσαν μαζί με τους άνδρες ασφαλείας της ΠΑΕ για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ξεκάθαρός ήταν ωστόσο και ο Ιβάν Σαββίδης για το θέμα αφού δήλωσε ότι «ο ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να παίζει, αν δεν θέλει να παίζει, να φύγει», ενώ πρόσθεσε πως: «Είπα και στους δύο ότι αν θα συνεχίσουν να μου δημιουργούν προβλήματα δεν θα έχουμε καλή συνέχεια…».
Δείτε το βίντεο της επίθεσης στον Δώνη από την ιστοσελίδα «thesstoday.gr»:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής
- Οδύσσεια: Εισπράξεις 124,5 εκατ. δολαρίων το Σαββατοκύριακο σε ΗΠΑ και Καναδά
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)

