«Καμαρωτή» νίκη του ΠΑΟΚ, «διπλά» για Ολυμπιακό, Αστέρα
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού (ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0) που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σο στο 39', στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης που πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας με το ίδιο σκορ του Ατρομήτου (Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-2). Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πέρασε και από την έδρα της ουραγού Κέρκυρας (Κέρκυρα - Ολυμπιακός 0-1), ενώ ο Πλατανιάς πήρε νίκη παραμονής από τον Πανιώνιο (Πλατανιάς - Πανιώνιος 2-1).
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0) που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σο στο 39′, στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης που πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας με το ίδιο σκορ του Ατρομήτου (Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-2).
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πέρασε και από την έδρα της ουραγού Κέρκυρας (Κέρκυρα – Ολυμπιακός 0-1), ενώ ο Πλατανιάς πήρε νίκη παραμονής από τον Πανιώνιο (Πλατανιάς – Πανιώνιος 2-1).
Η αυλαία πέφτει την Καθαρά Δευτέρα με το πολύ σημαντικό ματς Πανθρακικός – Ξάνθη.
Δείτε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου…
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVA):
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης 2-0
Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1
ΑΕΚ – Βέροια 2-1
ΚΥΡΙΑΚΗ
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-2
Πλατανιάς – Πανιώνιος2-1
Κέρκυρα – Ολυμπιακός 0-1
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Κομοτηνή) Πανθρακικός – Ξάνθη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γεύμα εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο και μέλη της Ιεράς Συνόδου
- Προσφέρουμε τροφές για 50 αδέσποτες γατούλες – Στο πλευρό τους εθελόντρια
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Παράνομος τζόγος: Φρένο στις τράπεζες για τα κέρδη από μη αδειοδοτημένους παρόχους
- Άννα Πρέλεβιτς: Οι πρώτες ημέρες με τις δίδυμες κόρες της που γεννήθηκαν πρόωρα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χώρο στην ΕΛΑΣ ή μέτωπο στον Τσίπρα – Ανάμεσα σε παραιτήσεις και αμφισβήτηση ο Φάμελλος




