Για «προστυχία των Ευρωπαίων» έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την απόφαση του Eurogroup, έκανε λόγο «για προστυχιά των Ευρωπαίων». Σημείωσε ότι μόλις η Κύπρος φθάσει σε σημείο, που θα μπορεί να φύγει από την Ευρωζώνη, θα πρέπει να το πράξει.
Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την απόφαση του Eurogroup, έκανε λόγο «για προστυχιά των Ευρωπαίων».
Σημείωσε ότι μόλις η Κύπρος φθάσει σε σημείο, που θα μπορεί να φύγει από την Ευρωζώνη, θα πρέπει να το πράξει.
Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως εδώ που έφθασαν τα πράγματα δεν υπάρχει επιστροφή, καλώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση να δώσει στους πολίτες που θα επηρεαστούν από το «κούρεμα» κρατικά ομόλογα διάρκειας πέντε μέχρι δέκα χρόνων.
Ανέφερε ότι, όταν στο μέλλον διατεθεί στην αγορά το φυσικό αέριο, οι πολίτες θα μπορούν να εξαργυρώσουν αυτά τα ομόλογα και να πάρουν τα χρήματά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα

