Χάλκινο μετάλλιο για την Βουγιούκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Η ίωση που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, δεν στέρησε από την Βάσω Βουγιούκα, το δικαίωμα να βρεθεί για πρώτη φορά εφέτος στο βάθρο των νικητριών μιας μεγάλης διοργάνωσης. Η 5η Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και πρόσθεσε αρκετούς βαθμούς στο... σακούλι της, για την παγκόσμια κατάταξη της FIE.
Η ίωση που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, δεν στέρησε από την Βάσω Βουγιούκα, το δικαίωμα να βρεθεί για πρώτη φορά εφέτος στο βάθρο των νικητριών μιας μεγάλης διοργάνωσης. Η 5η Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και πρόσθεσε αρκετούς βαθμούς στο… σακούλι της, για την παγκόσμια κατάταξη της FIE.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανή Όλγα Καρλάν, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Μαριέλ Ζαγκούνις. Εκτός της Βουγιούκα, στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητριών βρέθηκε και η Κορεάτισα Γιγιεόν Κιμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Οι νικητές και οι χαμένοι σε… χρήμα του Μουντιάλ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού


