Συνελήφθη ο σύζυγος της γυναίκας που κάηκε στο σπίτι τους στην Κόρινθο
Ο σύζυγος της 55χρονης γυναίκας που κάηκε τα ξημερώματα στο σπίτι της στην Καλλιθέα Κορίνθου, συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που διεξήγαγε προανάκριση και φέρεται να είναι ο δράστης της φωτιάς που στάθηκε αφορμή να καεί η γυναίκα.
Ο σύζυγος της 55χρονης γυναίκας που κάηκε τα ξημερώματα στο σπίτι της στην Καλλιθέα Κορίνθου, συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που διεξήγαγε προανάκριση και φέρεται να είναι ο δράστης της φωτιάς που στάθηκε αφορμή να καεί η γυναίκα.
Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο μπορούσε να προκληθεί πρόβλημα σε άνθρωπο και τον παρέπεμψε στην Ανακρίτρια Κορίνθου.
Μέσω του δικηγόρου του, ο 65χρονος ζήτησε και έλαβε πενθήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.
Η φωτιά στο σπίτι εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, Όταν έφτασε η πυροσβεστική στο σημείο, εντόπισε νεκρή την ηλικιωμένη, η ταυτότητά της οποίας μάλιστα βεβαιώθηκε από τον 65χρονο σύζυγό της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πως μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
- Η Rihanna διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν και πάλι έγκυο
- Διπλασιάστηκαν οι εκατομμυριούχοι τραπεζίτες στη Γαλλία την πενταετία 2019-2024
- Η τελική βαθμολογία της Euroleague – Τα ζευγάρια των play off και των play in και όλες οι ημερομηνίες
- Πορτογαλία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης στην αγορά εργασίας
