Ελπίδες πρόκρισης για την εθνική πόλο γυναικών μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας
Την πρώτη νίκη της στα προκριματικά του World League πέτυχε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, που επικράτησε της Ουγγαρίας με 12-9 στο κολυβητήριο του Πειραιά στον τρίτο αγώνα της στη διοργάνωση.
Την πρώτη νίκη της στα προκριματικά του World League πέτυχε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, που επικράτησε της Ουγγαρίας με 12-9στο κολυβητήριο του Πειραιά στον τρίτο αγώνα της στη διοργάνωση.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Γιώργου Μορφέση χρειάζεται νίκη επί της Ισπανίας το Σάββατο στη Βαρκελώνη, στον τελευταίο αγώνα του γκρουπ, προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου (πίσω από την Ουγγαρία, που έχει εξασφαλίσει την «πρωτιά»), η οποία δίνει το «εισιτήριο» για την τελική φάση της διοργάνωσης.
Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-4, 3-1, 2-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση άρχισε με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, ενώ τα φώτα έπεσαν εκ νέου στη διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- ΑΑΔΕ: Πώς ξεμπλοκάρουν άμεσα οι δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- More Greek Graduates Left the Country for Europe in 2025
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιρανό, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»





