Συνεχίζει τον «αγώνα δρόμου» ο Πετρόπουλος
Παρά το ρεπό που έχουν την Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Αντώνης Πετρόπουλος πήγε στο Ιατρικό Κέντρο και συνέχισε τη θεραπεία του, δείχνοντας τη θέλησή του να αγωνιστεί το Σάββατο στο ματς με τη Βέροια. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από τον Έβαλντ Λίνεν, σύμφωνα και με τις υποδείξεις των γιατρών.
Παρά το ρεπό που έχουν την Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Αντώνης Πετρόπουλος πήγε στο Ιατρικό Κέντρο και συνέχισε τη θεραπεία του, δείχνοντας τη θέλησή του να αγωνιστεί το Σάββατο στο ματς με τη Βέροια.
Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από τον Έβαλντ Λίνεν, σύμφωνα και με τις υποδείξεις των γιατρών.
Ο 27χρονος επιθετικός θα κάνει θεραπεία και την Τετάρτη, ενώ θα ακολουθήσει ξανά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- O απίθανος Εβάν Φουρνιέ – Όλοι οι πόντοι του MVP στον μεγάλο τελικό (vid)
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442