Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Τετράωρη παναττική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη, από τις 8 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση του τμήματος Προσχολικής Ηλικίας στα ΤΕΙ Αθήνας. Συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Παιδείας.
Τετράωρη παναττική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη, από τις 8 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Η στάση εργασίας γίνεται για να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία για την κατάργηση του τμήματος Προσχολικής Ηλικίας στα ΤΕΙ Αθήνας.
Θα πραγματοποιηθεί, μάλιστα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442