Έλεγχος στις άδειες ταξί και επανέκδοση σε ηλεκτρονική μορφή
H διενέργεια ελέγχου στις ειδικές άδειες οδήγησης Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης -Ταξί αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μεταξύ του γενικού γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου και του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων. Σε επόμενη φάση θα οριστεί και ο χρόνος επανέκδοσης των αδειών σε ηλεκτρονική μορφή.
H διενέργεια ελέγχου στις ειδικές άδειες οδήγησης Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης -Ταξί αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μεταξύ του γενικού γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου και του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.
Σε επόμενη φάση θα οριστεί και ο χρόνος επανέκδοσης των αδειών σε ηλεκτρονική μορφή.
Όσον αφορά στα φαινόμενα βίας και της μη εφαρμογής του κανονισμού για την προτεραιότητα στις πιάτσες ταξί, το υπουργείο Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τα υπουργεία Δημοσίας Τάξης και Ναυτιλίας, προγραμματίζει τις επόμενες ημέρες σύσκεψη για την πάταξη της παραβατικότητας, την αστυνόμευση, την προστασία των επαγγελματιών αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών και του τουρισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι
- Δύο νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
