Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Συνελήφθησαν πέντε από τους επτά ποινικούς που απέδρασαν στις Φέρες Έβρου

Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας οι πέντε από τους επτά ποινικούς κρατουμένους που δραπέτευσαν τα ξημερώματα της Κυριακής από τα κρατητήρια των Φερών Έβρου. Οι τρεις, που πέρασαν κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο, συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές, ενώ οι άλλοι δυο κρυβόταν στην περιοχή Πόρου Φερών αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν επτά αστυνομικοί.

Στη σύλληψη των πέντε από τους επτά ποινικούς κρατουμένους που δραπέτευσαν τα ξημερώματα της Κυριακής από τα κρατητήρια των Φερών Έβρου προχώρησαν άνδρες της Αστυνομίας, έπειτα από συντονισμένες έρευνες.

Οι τρεις (ένας Αλγερινός, ένας Ιρακινός και ένας Αιγύπτιος) που πέρασαν κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο, συνελήφθησαν από τις Τουρκικές αρχές, ενώ άλλοι δυο που κρυβόταν στην περιοχή Πόρου Φερών, εντοπίσθηκαν κατά την διάρκεια ερευνών της αστυνομίας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι επτά κρατούμενοι απέδρασαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες, μεταξύ των ωρών 02:30 έως 05:30, κόβοντας τα κάγκελα με λίμα, ενώ ως εγκέφαλος του σχεδίου θεωρείται τούρκος έμπορος ναρκωτικών που μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη.

Την ίδια ώρα, λόγω της απόδρασης και με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής αστυνομίας, επτά αστυνομικοί (τέσσερις σκοποί, ο δεσμοφύλακας, ένας Αστυνόμος Β υπεύθυνος κρατητηρίων και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας), τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Οι εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των άλλων δύο δραπετών, συνεχίζονται με συνεχείς ελέγχους σε διάφορα σημεία του Έβρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024