Σε απεργία πείνας για τέταρτη ημέρα ο πρόεδρος των πολυτέκνων Σερρών
Σε απεργία πείνας για τέταρτη ημέρα βρίσκεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών Νίκος Σελαλματζίδης, αντιδρώντας στην κοινωνική πολιτική που ασκείται για τους πολύτεκνους. Οι λόγοι που τον ώθησαν στην απεργία πείνας είναι η διακοπή της ισόβιας σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, η διακοπή της παροχής των πολυτεκνικών επιδομάτων, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης που ισχύουν για τους πολύτεκνους.
Σε απεργία πείνας για τέταρτη ημέρα βρίσκεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών Νίκος Σελαλματζίδης, αντιδρώντας στην κοινωνική πολιτική που ασκείται για τους πολύτεκνους.
«Μπορεί να με έχουν εγκαταλείψει οι δυνάμεις μου, όμως θα συνεχίσω τον αγώνα μου μέχρι να αντιληφθούν οι υπεύθυνοι την εξαθλίωση που έχουν επιφέρει στους πολύτεκνους που ζουν πλέον στα όρια της φτώχειας» δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ ο κ. Σελαλματζίδης.
Οι λόγοι που τον ώθησαν στην απεργία πείνας είναι η διακοπή της ισόβιας σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, η διακοπή της παροχής των πολυτεκνικών επιδομάτων, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης που ισχύουν για τους πολύτεκνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442