Παραιτήθηκε (και) ο γγ Βιομηχανίας Σπύρος Ευσταθόπουλος
Μετά τις παραιτήσεις του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Τάκη Αθανασόπουλου και του γγ του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου, την παραίτησή του υπέβαλε τη Δευτέρα και ο γγ Βιομηχανίας Σπύρος Ευσταθόπουλος. Ο κ. Ευσταθόπουλος, όπως και οι άλλοι δύο παραιτηθέντες, ήταν μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ την περίοδο 2007 - 2009. Η παραίτηση του κ. Ευσταθόπουλου έγινε αποδεκτή και καθήκοντα γγ Βιομηχανίας αναλαμβάνει ο γγ Καταναλωτή Γιώργος Στεργίου.
Μετά τις παραιτήσεις του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Τάκη Αθανασόπουλου και του γγ του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου, την παραίτησή του υπέβαλε τη Δευτέρα και ο γγ Βιομηχανίας Σπύρος Ευσταθόπουλος.
Ο κ. Ευσταθόπουλος, όπως και οι άλλοι δύο παραιτηθέντες, ήταν μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ την περίοδο 2007 – 2009.
Η παραίτηση του κ. Ευσταθόπουλου έγινε αποδεκτή και καθήκοντα γγ Βιομηχανίας αναλαμβάνει ο γγ Καταναλωτή Γιώργος Στεργίου.
Στην επιστολή προς τον υπουργό, ο κ. Ευσταθόπουλος αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κύριε υπουργέ, η ασκηθείσα ποινική δίωξη εναντίων του πρώην διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ για απόφασή του τον Ιούλιο του 2007 και του οποίου υπήρξα μέλος, μόλις από τον Ιούνιο του 2007, με υποχρεώνει για λόγους ευθιξίας και μόνο, να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του γενικού γραμματεά Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την έως τώρα άψογη συνεργασία την οποία είχαμε».
Το Σάββατο, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος και ο πρόεδρος του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Τάκης Αθανασόπουλος, μετά την άσκηση δίωξης κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ κατά το έτος 2009 στο οποίο ήταν μέλη, σχετικά με την ανάθεση κατασκευής της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Αλιβερίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις, εντάσεις και ανατροπές
- ΚΚΕ για την οσμή αερίου: Στην «Ελλάδα του 2030», 24 ώρες μετά, εξακολουθεί να μην υπάρχει σαφής απάντηση
- «Η συνείδησή μου δεν είναι καθαρή»: Θύμα ή συνεργός η επί χρόνια σύντροφος του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Υποκλοπές: «Στρίμωξε» τον Δεμίρη ο Ανδρουλάκης – «Σταματήστε να περιφρονείτε τη νοημοσύνη μας» – Όλος ο διάλογος
- Βρετανία: Χαλαρώνει τις κυρώσεις στη Ρωσία με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή για να προμηθευτεί καύσιμα
- Ρωσία – Κίνα: Ο κόσμος κινδυνεύει να επιστρέψει στον «νόμο της ζούγκλας»
