Νέες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για το σχέδιο «Αθηνά»
Συλλαλητήριο προγραμματίζεται για την Τετάρτη, ημέρα που παρουσιάζεται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής το σχέδιο «Αθηνά», από τους σπουδαστές. Συγκεκριμένα, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε συλλαλητήριο τους φοιτητές προκειμένου «να μείνει στα χαρτιά το σχέδιο 'Αθηνά' που κάνει τα ιδρύματα επιχειρήσεις και εμάς πελάτες-αυριανούς ανέργους και φτηνούς εργάτες», όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση του.
Συλλαλητήριο προγραμματίζεται για την Τετάρτη, ημέρα που παρουσιάζεται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή το σχέδιο «Αθηνά», από τους σπουδαστές.
Συγκεκριμένα, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε συλλαλητήριο τους φοιτητές προκειμένου «να μείνει στα χαρτιά το σχέδιο ‘Αθηνά’ που κάνει τα ιδρύματα επιχειρήσεις και εμάς πελάτες-αυριανούς ανέργους και φτηνούς εργάτες», όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του.
Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, λέει «όχι στο ξεπούλημα της περιουσίας των ιδρυμάτων. Καμιά αναγνώριση κολεγίων και ιδιωτικών μαγαζιών της παιδείας», ενώ κάνει λόγο για «προσλήψεις καθηγητών με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας».
Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών καλεί τα μέλη, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της σχολής, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον του σχεδίου «Αθηνά» για τη Φιλοσοφική Σχολή, την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύριο αίτημα είναι να διατηρηθεί η αυτοτέλεια και η αυτονομία των ξενόγλωσσων τμημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!
- Τασούλας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων – Σημάδεψε ανεξίτηλα τον Ελληνισμό
- Λυών – Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών στο MEGA News
- Στέλιος Ρόκκος: Παντρεύεται η 26χρονη κόρη του τραγουδιστή – Η μυθική πρόταση γάμου
- Φάμελλος: Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε ενωτικό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων