Σταμάτησαν οι έρευνες για τον Αμερικανό που άνοιξε η γη και τον κατάπιε
Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του Αμερικανού που εξαφανίστηκε μέσα σε μια τρύπα, η οποία κυριολεκτικά κατάπιε το υπνοδωμάτιό του, ενώ κοιμόταν. Ο 36χρονος Τζεφ Μπους, θεωρείται νεκρός, σύμφωνα με τους αξιωματούχους των αρμόδιων υπηρεσιών της Φλόριντα.
Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του Αμερικανού που εξαφανίστηκε μέσα σε μια τρύπα, η οποία κυριολεκτικά κατάπιε το υπνοδωμάτιό του, ενώ κοιμόταν.
Ο 36χρονος Τζεφ Μπους, θεωρείται νεκρός, σύμφωνα με τους αξιωματούχους των αρμόδιων υπηρεσιών της Φλόριντα.
«Τα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανασυρθεί. Οποιοσδήποτε τρόπος να τον εντοπίσουμε και να τον ανασύρουμε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του εργαζομένων » δήλωσε η Τζεσικα Νταμίνγκο εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Ο άτυχος 36χρονος κοιμόταν όταν τα άλλα πέντε άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, άκουσαν ένα πολύ δυνατό κρότο και τον Τζεφ να καλεί σε βοήθεια ουρλιάζοντας. Η τεράστια τρύπα περιέργως δεν ήταν ορατή έξω από το σπίτι.
Το σπίτι, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας, θα κατεδαφιστεί, ενώ αρκετοί περίοικοι έχουν απομακρυνθεί προληπτικά από τα σπίτια τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Το Ελ Σαλβαδόρ κατέγραψε το 2025 τη μαζικότερη φυγή δημοσιογράφων μετά τον εμφύλιο πόλεμο
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μεξικό: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2025
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου