Σε κελί μη καπνιστών ο Β.Παπαγεωργόπουλος
Σε κελί μη καπνιστών μεταφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, όπως ανέφερε η σύζυγός του μετά την επίσκεψή της στην φυλακή. Επίσης, είπε ότι ο σύζυγος της τής έδωσε ανακοίνωση, την οποία θα δακτυλογραφήσει και θα στείλει στα μέσα ενημέρωσης.
Σε κελί μη καπνιστών μεταφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, όπως ανέφερε η σύζυγός του μετά την επίσκεψή της στην φυλακή.
Κατά την έξοδό της από το κτίριο των φυλακών, η Ελένη Παπαγεωργοπούλου είπε στους δημοσιογράφους:«Δόξα τω Θεώ, ο Βασίλης είναι καλά».
Παράλληλα ανέφερε ότι ο σύζυγος της, ο οποίος την Τετάρτη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τον Δήμο Θεσσαλονίκη, της έδωσε ανακοίνωση, την οποία θα δακτυλογραφήσει και θα τη στείλει στα μέσα ενημέρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στην Ισπανία – Δίχρονο κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία στο αυτοκίνητο
- Με το βλέμμα στη Σελήνη, ο Μασκ εκτοξεύει το αναβαθμισμένο Starship V3
- Ο αθλητικός νόμος, οι κανονισμοί που γίνονται «λάστιχο» και ο κοινός παρανομαστής της ΑΕΚ
- Ολοκληρώθηκε έργο οδικής ασφάλειας στην Κομοτηνή
- Το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα απειλεί τις σχέσεις Αθήνας – Κιέβου;
- Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της ΚΑΕ για τη μετακίνηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών στο γήπεδο


