Τι προκύπτει από τη διασταύρωση ενός Mini Cooper του 1965 με το πλαίσιο ενός Wranler JY και κινητήρα V8 3,7 λίτρων.


Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι από αυτές που βλέπεις κάτι παράξενο να περνάει από μπροστά σου και αρχικά το καταχωρείς ως απολύτως φυσιολογικό, για να αντιληφθείς, λίγα picoseconds μετά, ότι αυτό που μόλις είδες, στην προκειμένη περίπτωση ένα απλώς τροποποιημένο τετρακίνητο, είναι κάτι το εντελώς ασυνήθιστο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος γνώστης του είδους, πήρε το αμάξωμα ενός Μini Cooper του 1965 το προσάρμοσε στο τροποποιημένο πλαίσιο ενός Wrangler YJ αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 15 επιπλέον εκατοστά σε σχέση με την συμβατική έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου της Wrangler που κατασκευαζόταν από το 1987 έως το 1995, ενώ για κερασάκι προσέθεσε ένα κινητήρα V8 3,7 λίτρων.

Επίσης δεν παρέλειψε να προσθέσει aftermarket και άλλα στοιχεία πάντα στο στυλ της τετρακίνησης όπως π.χ. τα φωτιστικά σώματα, οι στρατιωτικές κεραίες και οι τροχοί των 35 ιντσών, αφήνοντας ανέπαφα ωστόσο το αμάξωμα του κλασικού Mini Cooper και το εσωτερικό του.

Για όσους δυσπιστήσουν, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για προϊόν photoshop ή οτιδήποτε άλλο αντίστοιχης λογικής, το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται προς πώληση μέσω eBay για περίπου 11.400 ευρώ από τον περήφανο ιδιοκτήτη από την Georgia των HΠΑ που φροντίζει να επισημάνει ότι, το μόνο του μειονέκτημα είναι η έλλειψη χώρου στο θάλαμο επιβατών, αλλά και ότι όσο βρίσκεται στην ιδιοκτησία του, φυλασσόταν σε στεγασμένο χώρο.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr