Δημοσίευμα θέλει την Ρίβα έγκυο με παιδί του Πιστόριους
Η δίκη μπορεί να έχει διακοπεί ωστόσο η υπόθεση Πιστόριους απασχολεί την κοινή γνώμη και για το λόγο αυτό τα ξένα ΜΜΕ δεν σταματούν να γράφουν ρεπορτάζ. Μάλιστα σε δημοσίευμα της Daily Star, αναφέρεται ότι το νεότερο στοιχείο που προκεύπτει είναι ότι η Ρίβα Στίνκαμπ, που δολοφονήθηκε, ήταν έγκυος στο παιδί του Παραολυμπιονίκη, όμως ο Νοτιοαφρικανός δεν την πίστεψε.
Η δίκη μπορεί να έχει διακοπεί ωστόσο η υπόθεση Πιστόριους απασχολεί την κοινή γνώμη και για το λόγο αυτό τα ξένα ΜΜΕ δεν σταματούν να γράφουν ρεπορτάζ.
Μάλιστα σε δημοσίευμα της Daily Star, αναφέρεται ότι το νεότερο στοιχείο που προκεύπτει είναι ότι η Ρίβα Στίνκαμπ, που δολοφονήθηκε, ήταν έγκυος στο παιδί του Παραολυμπιονίκη, όμως ο Νοτιοαφρικανός δεν την πίστεψε.
Η αστυνομία πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει ήδη αρχίσει να ερευνά αυτή την παράμετρο καθώς θεωρεί πως ίσως μια τέτοια αποκάλυψη από την πλευρά της Στίνκαμπ να ώθησε στα άκρα τον Πιστόριους.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών