Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άστεγος επιστρέφει δαχτυλίδι αρραβώνων και επιβραβεύεται με 150.000 δολάρια

Άστεγος επιστρέφει δαχτυλίδι αρραβώνων και επιβραβεύεται με 150.000 δολάρια

Περισσότερα από 150.000 δολάρια θα αποκτήσει ένας άστεγος στις ΗΠΑ, καθώς επέστρεψε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων σε μία γυναίκα που το έριξε κατά λάθος αντί για κέρματα στο κυπελλάκι που κρατούσε ο άνδρας, ζητώντας βοήθεια. Η Σάρα Ντάρλινγκ αμέσως μόλις πήρε πίσω το δαχτυλίδι δημιούργησε μία ιστοσελίδα, μέσω της οποίας περιγράφει την ιστορία της και ζητά από όποιον μπορεί να δώσει λίγα χρήματα για τον τίμιο άστεγο.

Περισσότερα από 150.000 δολάρια θα αποκτήσει πολύ σύντομα ένας άστεγος στις ΗΠΑ, καθώς επέστρεψε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων σε μία γυναίκα που το έριξε κατά λάθος αντί για κέρματα στο κυπελλάκι που κρατούσε ο άνδρας, ζητώντας βοήθεια.

Η Σάρα Ντάρλινγκ αμέσως μόλις πήρε πίσω το δαχτυλίδι της δημιούργησε μία ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, μέσω της οποίας περιγράφει την ιστορία της και ζητά από όποιον μπορεί να δώσει λίγα χρήματα για τον τίμιο άστεγο. Από το πρωί της Τρίτης περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι είχαν ανταποκριθεί στο αίτημά της και είχαν συγκεντρώσει περισσότερα από 148.000 δολάρια.

Ο Μπίλι Ρέι Χάρις ανακάλυψε το δαχτυλίδι αρραβώνων περίπου μία ώρα αφότου η απρόσεκτη γυναίκα το είχε ρίξει στο κυπελλάκι του. «Το δαχτυλίδι ήταν τόσο μεγάλο που ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν ακριβό» είπε.

Η γυναίκα μόλις συνειδητοποίησε τη γκάφα της, πήγε την επόμενη ημέρα στο σημείο όπου βρισκόταν ο άστεγος, κάθισε δίπλα του και του εξήγησε τι είχε συμβεί. Ο Μπίλι Ρέι Χάρις της έδωσε αμέσως το δαχτυλίδι και εκείνη για αντάλλαγμα του έδωσε όλα τα μετρητά που είχε στο πορτοφόλι της.

Θεώρησε, όμως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να ξεπληρώσει την καλοσύνη του άνδρα και έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό, συγκεντρώνοντας περισσότερα χρήματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024