Aπό την Τρίτη 20 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη, oι μεγαλύτεροι οινοπαραγωγοί της χώρας συναντιούνται στο Cash Restaurant and Bar, στο Κεφαλάρι
Με συντροφιά ένα ποτήρι κρασί στο ζεστό και γνώριμο περιβάλλον του Cash, όπου το φαγητό επιμελείται ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Σολάκης, θα έχετε τη δυνατότητα μαζί με το δείπνο σας να απολαύσετε μοναδικές ετικέτες τις οποίες προσφέρουν κάθε εβδομάδα διαφορετικοί συνεργαζόμενοι οινοπαραγωγοί.

Αυτή τη Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013:

Οινοπαραγωγός: Κώστας Λαζαρίδης


Menu

Γαρίδες Tempura

Amethystos Blanc Sauvignon Blank Assyrtiko Semillon Costa Lazaridi


Ριζότο με κατσικίσιο τυρί, ραντίτσιο και αμύγδαλα
Amethystos Roze Cabernet Sauvignon Merlot Costa Lazaridi



Φιλετάκια Μόσχου με sause κόκκινων άγριων φρούτων
Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη Cabernet Sauvignon Αγιωργήτικο



Κρεμ Μπρουλέ με ποσέ αχλάδι
Methexis αποσταγμα σταφύλης κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Chardonnay

Τιμή μενού 40 € κατ’ άτομο και το κρασί, προσφορά
οινοπαραγωγών.

Cash
Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι
Κρατήσεις: 6948587101, 212 1004772