Πόρτα-πόρτα γυρίζουν οι ποδοσφαιριστές στη Σιγκαπούρη για να βρουν φιλάθλους
Το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν έχει αρκετούς φιλάθλους στη Σιγκαπούρη, οπότε οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να γυρίζουν πόρτα-πόρτα, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.
Το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν έχει αρκετούς φιλάθλους στη Σιγκαπούρη, οπότε οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να γυρίζουν πόρτα-πόρτα, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.
«Όσο συχνότερα χτυπάμε πόρτες, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να μας γνωρίσει ο κόσμος και να εξάψουμε την περιέργειά του, ώστε να έρθει στο γήπεδο» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Balestier.
Η αλήθεια είναι ότι στη Σιγκαπούρη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον βασιλιά των σπορ, όμως οι περισσότεροι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο αγγλικό πρωτάθλημα, σε ομάδες παγκόσμιας εμβέλειας, όπως η Mάντσεστερ, η Αρσεναλ, η Λίβερπουλ.
Έτσι στα γήπεδα ο μέσος όρος φιλάθλων είναι κάτω από 1.000 σε ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες.
«Ένα 3% παραπάνω κόσμο να φέρουμε στο γήπεδο, θα είμαστε ικανοποιημένοι» δηλώνουν οι υπεύθυνοι της καμπάνιας «Ας στηρίξουμε το τοπικό μας πρωτάθλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς
- Οxford Economics: Η αγορά εργασίας της Ευρωζώνης θα αντέξει, αλλά το τίμημα θα είναι επώδυνο
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται



