Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mazda3 2015: Σε νέα εποχή

Mazda3 2015: Σε νέα εποχή

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Mazda παγκοσμίως ετοιμάζει την επόμενη γενιά του η οποία θα ενσωματώσει, πλήρως, ό,τι συνεπάγεται η τεχνολογία SkyActiv σε επίπεδο κινητήρων και σχεδιασμού.

Το νέο Mazda3 περνάει στο επόμενο “level” εκσυγχρονίζοντας όλα τα στοιχεία του τόσο σχεδιαστικά όσο και σε επίπεδο κινητήρων, σε συμφωνία με τις εξελίξεις στην ιαπωνική φίρμα.

Αν και καμουφλαρισμένο, αρκεί μια ματιά στις επιφάνειες του ιαπωνικού μικρομεσαίου και κυρίως στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα για να διαπιστώσει κανείς την εφαρμογή του νέου σχεδιαστικού κώδικα της φίρμας «Kodo» τον οποίο λάνσαρε το CX-5.

Παράλληλα, αν και το μέχρι σήμερα γνωστό Mazda3 ήταν από τα πρώτα μοντέλα που επωφελήθηκε από την αποδοτική τεχνολογία SkyActiv της φίρμας με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο κινητήρων και κιβωτίων, αυτό έγινε χωρίς να τροποποιηθούν τα περαιτέρω χαρακτηριστικά του.

Πλέον, αυτό θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς το Mazda3, πλην των κινητήρων SkyActiv θα εναρμονίσει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του με τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης τεχνολογίας που προβλέπει μια ολιστική προσέγγιση όλων των στοιχείων ενός αυτοκινήτου προς όφελος ενός αποδοτικού και ταυτόχρονα δυναμικού αποτελέσματος.

Έτσι, πλην της νέας αισθητικής που θα στοχεύσει και στο καλύτερο δυνατό αεροδυναμικό αποτέλεσμα, το Mazda3 αναμένεται να μειώσει και το συνολικό του βάρος.

Ως αποτέλεσμα, η τιμή έναρξης για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της νέας γενιάς του Mazda3 αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από τα 90 γραμμ./χλμ. χάρη στην παρουσία ενός υπό εξέλιξη πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων και στη συμβολή των υπόλοιπων στοιχείων που συνθέτουν την τεχνολογία ScyActiv.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024