Δεύτερος ο Φιλιππίδης στο μίτινγκ του Μετς
Με άλμα στα 5.70 μέτρα, ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Μετς στη Γαλλία στον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Με άλμα στα 5.70 μέτρα, ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Μετς στη Γαλλία στον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο πρωταθλητής του επί κοντώ κατετάγη πίσω από το Γάλλο Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος βελτίωσε την κορυφαία επίδοση εφέτος με άλμα στα 5,94 μέτρα. Ο Φιλιππίδης μπήκε στον αγώνα στα 5,50 μ., ύψος που ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια, δοκίμασε δύο φορές στα 5,60 μ. και πέρασε με την πρώτη τα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα στη συνέχεια άφησε τα 5,76 μ. και δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,82 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο
- Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – Μια διαφορετική πολιτική λειτουργία ξεκινά
- Οι ενδεκάδες του σπουδαίου ημιτελικού του Μουντιάλ μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής
- Η τρομακτική στιγμή που τρένο περικυκλώνεται από την φωτιά που κατακαίει το Οντάριο του Καναδά [βίντεο]

