Μετ’ εμποδίων τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω κακοκαιρίας
Μετ' εμποδίων εκτελούνται στο Λεκανοπέδιο τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της κακοκαιρίας. Ο ΗΣΑΠ (γραμμή 1) λειτουργεί από Πειραιά μέχρι Ταύρο και από Ομόνοια μέχρι Κηφισιά. Σταμάτησαν τα δρομολόγια του Τραμ, ενώ στο Μετρό οι συρμοί δεν πραγματοποιούν στάση στο «Μέγαρο Μουσικής». Κανονικά, αλλά με χαμηλές ταχύτητες, λεωφορεία και τρόλεϊ.
Μετ’ εμποδίων εκτελούνται στο Λεκανοπέδιο τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της κακοκαιρίας.
Ο ΗΣΑΠ (γραμμή 1) λειτουργεί από Πειραιά μέχρι Ταύρο και από Ομόνοια μέχρι Κηφισιά.
Σταμάτησαν τα δρομολόγια του Τραμ, ενώ στο Μετρό οι συρμοί δεν πραγματοποιούν στάση στο «Μέγαρο Μουσικής».
Κανονικά, αλλά με χαμηλές ταχύτητες, λεωφορεία και τρόλεϊ.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου και στην περιφερειακή του Αιγάλεω.
- Στη γέφυρα της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του παλαιού ιπποδρόμου, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όσα οχήματα κινούνται προς Γλυφάδα, ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία από Ποσειδώνος προς Συγγρού, στο ίδιο ύψος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και οι βασικές αρτηρίες της Αττικής
- Ανδρουλάκης: Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν «αφεντικά» και όροι «μαφίας» – «Είστε πρωταθλητής του θράσους»
- Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Δυτική Όχθη – Τέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί σε χωριό
- Ολυμπιακός: Όταν βλέπεις τον Σάλιακα να βουρκώνει… (vid)
- Πεσόντες Κύπρου: Θυσία στο βωμό μεγάλων λαθών και μεγάλων παθών
- Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα Αυγούστου


