Νεκρός στο κελί του βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές Νεάπολης
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα μέσα στο κελί του ένας 50χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου. Ο κρατούμενος ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφθασε άμεσα στη φυλακή, αλλά ο 50χρονος ήταν ήδη νεκρός.
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα μέσα στο κελί του ένας 50χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου.
Ο κρατούμενος ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφθασε άμεσα στη φυλακή, αλλά ο 50χρονος ήταν ήδη νεκρός.
Η σορός του κρατουμένου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αναμένονται ιατροδικαστική εξέταση και τοξικολογικές εξετάσεις για να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο
- Κατοικίδια: Η Κομισιόν ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας για παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς
- Νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γουόρντ

