
Υψηλές απώλειες στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Αρνητικό κλίμα επικρατεί στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 1.000 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε μαζικές ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Υψηλές απώλειες σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Στις 15:25 ο γενικός δείκτης σημείωνε πτώση 2,79% στις 1.010,50 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 50,8 εκατ. ευρώ περίπου. Χαμηλό της συνεδρίασης είναι οι 1.005,41 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 2,86% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν χαμηλότερα κατά 2,80%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 1,80%.
Ανοδικά κινούνταν 24 μετοχές, 124 πτωτικά και 15 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 1,56%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε απώλειες 1,57% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 1,66%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο υποχωρούσε κατά 1,43% και στην Ιταλία κατά 2,51%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη
- Ευρωκοινοβούλιο: Στην Ολομέλεια του Στρασβούργου η έκθεση για το Κράτος Δικαίου – Τα σοβαρά ζητήματα που αναδεικνύει
- Ο Τεντ Μπάντι συνεχίζει να τρομοκρατεί τις ΗΠΑ 37 χρόνια μετά την εκτέλεσή του
- Νέα μπλεξίματα για τον Τέρι Ροζίερ: «Αυτός αναζήτησε τους ανθρώπους που τον δωροδόκησαν»
- Έγκλημα στην Καλαμάτα: Εργάτης σκότωσε τον εργοδότη του σε στάβλο – Τον πυροβόλησε στο κεφάλι


